Tyrell Dueck, †13 (Bylinková léčba rakoviny)

09.08.2014 13:25
PŮVODNÍ ČLÁNEK (JE ANGLICKY)
 
Stručně i s Faggotry: Tyler Dueck trpěl smrtelnou rakovinou kosti v noze, ale nechtěl podstoupit léčbu amputací a chemoterapií (pozn. jo, tu amputaci celkem chápu...) a tak po dobu pěti měsíců se přel s doktory o to, jakým způsobem se (ne)bude léčit. Jenže po těch pěti měsících mu ta rakovina metastázovala do plic a z 65% šance na přežití se najednou stalo méně než 15%. 
 
Proto se doktoři i služby veřejnosti rozhodli ho do léčby už nenutit. Dueckovi se přesunuli do nemocnice v Americe v Tijuaně. Tam postoupil alternativní terapii v ceně 5900 dolarů za týden. Cpali do něj bylinky, vitaminy a no... extrakty z meruněk. Po deseti dnech tahle klinika řekla že rakovina z plic chlapce zmizela, ovšem nemocnice to nikdy nepotvrdila.
 
Pak se s ním jeho otec, alternativní blbeček, přesunul do Mexika kde se údajně jeho tumor v plicích zmenšil, bolest ustoupila a získal novou naději. Tenhle výlet stál 50000 dolarů a 15000 ještě dluží jeho rodina za "léčbu."
 
Bourgault, přítel a podpora rodiny se k tomu vyjádřil tak, že hlavní byl respekt Tylerova svobodného rozhodnutí. A taky ještě dodal že jeho pohřeb bude v 14:00 v Gruentalském kostele.
 
Poučení na konec: Ach ti léčitelé, nejdřív je všechno supr dupr a pak pro vás mají takové náhlé překvapení.

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

Držte se hlavního tématu

24.06.2014 23:57
Toto se týká jak těch, co chtějí něco sdělit, tak těch, kteří toto sdělení vnímají. Jinými slovy je jedno jestli píšete článek nebo mluvíte, čtete či posloucháte, neustále myslete na to, co je hlavním tématem vašeho příspěvku. Vysvětlím to z pohledu obou stran na příkladu. Pokud chcete sdělit...

—————