Tyrell Dueck, †13 (Bylinková léčba rakoviny)

09.08.2014 13:25
PŮVODNÍ ČLÁNEK (JE ANGLICKY)
 
Stručně i s Faggotry: Tyler Dueck trpěl smrtelnou rakovinou kosti v noze, ale nechtěl podstoupit léčbu amputací a chemoterapií (pozn. jo, tu amputaci celkem chápu...) a tak po dobu pěti měsíců se přel s doktory o to, jakým způsobem se (ne)bude léčit. Jenže po těch pěti měsících mu ta rakovina metastázovala do plic a z 65% šance na přežití se najednou stalo méně než 15%. 
 
Proto se doktoři i služby veřejnosti rozhodli ho do léčby už nenutit. Dueckovi se přesunuli do nemocnice v Americe v Tijuaně. Tam postoupil alternativní terapii v ceně 5900 dolarů za týden. Cpali do něj bylinky, vitaminy a no... extrakty z meruněk. Po deseti dnech tahle klinika řekla že rakovina z plic chlapce zmizela, ovšem nemocnice to nikdy nepotvrdila.
 
Pak se s ním jeho otec, alternativní blbeček, přesunul do Mexika kde se údajně jeho tumor v plicích zmenšil, bolest ustoupila a získal novou naději. Tenhle výlet stál 50000 dolarů a 15000 ještě dluží jeho rodina za "léčbu."
 
Bourgault, přítel a podpora rodiny se k tomu vyjádřil tak, že hlavní byl respekt Tylerova svobodného rozhodnutí. A taky ještě dodal že jeho pohřeb bude v 14:00 v Gruentalském kostele.
 
Poučení na konec: Ach ti léčitelé, nejdřív je všechno supr dupr a pak pro vás mají takové náhlé překvapení.

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

Outside-The-Box: Jdeme ven z krabice.

10.04.2016 14:19
Od doby co jsem napsal poslední článek (nepočítaje samorecenzi Schoolloutu) uplynula značná doba, to už tak se mnou bývá. Ale rovnou k věci, za tu dobu jsem objevil (a vyblil) nějaké nové koncepty a ponořil se ještě hlouběji do světa absurdních, abstraktních a hraničních představ, jak já to miluju....

—————