Gloria Thomas, †0 (Homeopatie)

04.08.2014 17:47
PŮVODNÍ ČLÁNEK (JE ANGLICKY)
 
 
Překlad (Faggotry zahrnuta): Nejvyšší soud v New South Wales odsoudil indicko australský pár, Thomase Sama a jeho ženu Majnu na dobu alespoň šest a čtyři roky odnětí svobody za zabití své dcerky, která trpěla ekzémy.
 
Oba byli obviněni z "ohavné kriminální ignorance" když nedokázali své devítiměsíční dcerce dopřát skutečnou léčbu. Jejich dcera, Gloria, byla podvyživená i když byla krmena normálně, jelikož veškeré živiny muselo její tělíčko použít v boji s rozsáhlým ekzémem, kterému nakonec podlehla.
 
Umřela v Sydney v květnu 2002 následkem infekce, kterou její tělíčko nedokázalo porazit. Sam a Manju byly odsouzeni v červnu, jelikož se spoléhali na homeopatické preparáty namísto vyhledání skutečné léčby. Thomas Sam čelí maximálnímu trestu ve výši osmi let, zatímco jeho žena čelí trestu v maximální výši pěti let a čtyř měsíců.
 
"Thomasův arogantní přístup v podobě preference homeopatie namísto konvenční medicíny a Manjina úcta ke svému manželi vedly ke smrti malé Glorie. Je široká propast mezí tím jak jednali oni a jak by jenal jiný rozumný rodič. Nevyhledání odborné asistence pro svoji dcerku bylo vůči ní kruté."
 
Poučení na závěr: Ach ta homeopatie, kdy to jen ti rodiče pochopí... 

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

Držte se hlavního tématu

24.06.2014 23:57
Toto se týká jak těch, co chtějí něco sdělit, tak těch, kteří toto sdělení vnímají. Jinými slovy je jedno jestli píšete článek nebo mluvíte, čtete či posloucháte, neustále myslete na to, co je hlavním tématem vašeho příspěvku. Vysvětlím to z pohledu obou stran na příkladu. Pokud chcete sdělit...

—————