Gloria Thomas, †0 (Homeopatie)

04.08.2014 17:47
PŮVODNÍ ČLÁNEK (JE ANGLICKY)
 
 
Překlad (Faggotry zahrnuta): Nejvyšší soud v New South Wales odsoudil indicko australský pár, Thomase Sama a jeho ženu Majnu na dobu alespoň šest a čtyři roky odnětí svobody za zabití své dcerky, která trpěla ekzémy.
 
Oba byli obviněni z "ohavné kriminální ignorance" když nedokázali své devítiměsíční dcerce dopřát skutečnou léčbu. Jejich dcera, Gloria, byla podvyživená i když byla krmena normálně, jelikož veškeré živiny muselo její tělíčko použít v boji s rozsáhlým ekzémem, kterému nakonec podlehla.
 
Umřela v Sydney v květnu 2002 následkem infekce, kterou její tělíčko nedokázalo porazit. Sam a Manju byly odsouzeni v červnu, jelikož se spoléhali na homeopatické preparáty namísto vyhledání skutečné léčby. Thomas Sam čelí maximálnímu trestu ve výši osmi let, zatímco jeho žena čelí trestu v maximální výši pěti let a čtyř měsíců.
 
"Thomasův arogantní přístup v podobě preference homeopatie namísto konvenční medicíny a Manjina úcta ke svému manželi vedly ke smrti malé Glorie. Je široká propast mezí tím jak jednali oni a jak by jenal jiný rozumný rodič. Nevyhledání odborné asistence pro svoji dcerku bylo vůči ní kruté."
 
Poučení na závěr: Ach ta homeopatie, kdy to jen ti rodiče pochopí... 

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

(Vždycky) Buďte skeptik!

10.08.2014 17:36
Na rovinu, skeptici obvykle nebývají příliš oblíbení když se projeví nahlas. Znám to velmi dobře z vlastní zkušenosti, je to doslova za dobrotu na žebrotu (vyvést někoho z potenciálně nebezpečného omylu). Vím že když někdo začne vytahovat (dnes velmi moderní) autismus způsobený očkováním a já...

—————