Janeza Podgoršek, †42 (Homeopatie jako prevence)

04.08.2014 23:21
PŮVODNÍ ČLÁNEK (JE ANGLICKY)
 
Překlad prvního článku (Faggotry zahrnuta): Včera pokračoval soud s lékařkou Darjou Erženovou, která je obviněna z porušeníh lékařského kodexu, soudce vynehcal z procesu veřejnost kvůli soukromým záležitostem ženy zesnulého. Po přestávce soudce informoval že řízení bude pokračovat 31. ledna příští rok, kde uslyší výpověď všech předchozích svědků a spolupracovníků zesnulého.
 
Obžaloba státního prokurátora Fracka Slivnika obviňuje Erženovou z porušení lékařského kodexu, když poradila homeopatika jako prevenci proti malárii (pozn. to si fakt dělá prdel) Janezu Podgorškovi v roce 1996 před výletem do Afriky. Tohle je v odporu vůči platící lékařské doktríně. Podgoršek onemocněl malárií při návratu z Afriky a později zemřel. Slovinská Lékařská Komora diskutovala případ v roce 1996, výsledkem bylo že Erženová je první Slovinskou lékařkou, které byla odebrána licence.
 
Poučení na závěr: Pokud jako lékař předepíšete na skutečný problém homeopatika, jste buď idioti nebo máte zvrácený smysl pro humor.

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

Outside-The-Box: Jdeme ven z krabice.

10.04.2016 14:19
Od doby co jsem napsal poslední článek (nepočítaje samorecenzi Schoolloutu) uplynula značná doba, to už tak se mnou bývá. Ale rovnou k věci, za tu dobu jsem objevil (a vyblil) nějaké nové koncepty a ponořil se ještě hlouběji do světa absurdních, abstraktních a hraničních představ, jak já to miluju....

—————