Janeza Podgoršek, †42 (Homeopatie jako prevence)

04.08.2014 23:21
PŮVODNÍ ČLÁNEK (JE ANGLICKY)
 
Překlad prvního článku (Faggotry zahrnuta): Včera pokračoval soud s lékařkou Darjou Erženovou, která je obviněna z porušeníh lékařského kodexu, soudce vynehcal z procesu veřejnost kvůli soukromým záležitostem ženy zesnulého. Po přestávce soudce informoval že řízení bude pokračovat 31. ledna příští rok, kde uslyší výpověď všech předchozích svědků a spolupracovníků zesnulého.
 
Obžaloba státního prokurátora Fracka Slivnika obviňuje Erženovou z porušení lékařského kodexu, když poradila homeopatika jako prevenci proti malárii (pozn. to si fakt dělá prdel) Janezu Podgorškovi v roce 1996 před výletem do Afriky. Tohle je v odporu vůči platící lékařské doktríně. Podgoršek onemocněl malárií při návratu z Afriky a později zemřel. Slovinská Lékařská Komora diskutovala případ v roce 1996, výsledkem bylo že Erženová je první Slovinskou lékařkou, které byla odebrána licence.
 
Poučení na závěr: Pokud jako lékař předepíšete na skutečný problém homeopatika, jste buď idioti nebo máte zvrácený smysl pro humor.

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

Mějte otevřenou hlavu

27.06.2014 14:29
Slovní spojení "otevřená hlava" slýchám nejčastěji z úst hlav nejzabedněnějších. Nyní si rozebereme co toto spojení skutečně znamená a v jakých chybných souvislostech bývá užíváno.     Většina průměrných lidí s nekritickým myšlením a rádoby vlastním pohledem na svět se brání tímto...

—————