Vašík, †6 (Vysazení inzulínu během cukrovky)

03.08.2014 21:52
CELÝ ČLÁNEK ZDE
 
Stručně: Žili byli, dva hloupí rodiče. Maminka s otčímem měli synka, velmi velmi nemocného synka. Trpěl obrnou, svalovou atrofií, epilepsií, skoro nemluvil a ještě se do toho připletla cukrovka. Zlí doktoři se tedy rozhodli do něj cpát léky a rodičům poručili chlapečkovi píchat inzulín. Ale rodiče se nedali a rozhodli se mít svou hlavu. Buď se poradili s léčitelkou nebo se rozhodli sami, to nikdo přesně neví, každopádně přestali nemocnému chlapečkovi píchat inzulín a hladiny inzulínu zapisovali tak, aby doktoři na nic nepřišli. Chlapeček trpěl, docela hodně trpěl. Asi tak, jako když máte těžkou formu cukrovky, spoustu dalších nemocí a dva tupé rodiče, co nevěří doktorům a ani vlastně neví že cukrovka je smrtelna (v těch článcích se proklikejte, je jich tam o tomhle případu víc). Chlapečka z utrpení vysvobodila zubatá. A proto nenecháváme hlupáčky se za děti rozhodovat, není z toho nic dobrého.
 
Faggotry: Rodiče prostšího intelektu údajně uvěřili léčitelům, kteří jim nakukali že jejich synek má cukr na mozku (co je to zas za píčovinu...) a že oni vyléčí všechno. Ti údajní léčitelé to popírají, ale když zjistili že rozhovor s nimi se nahrává, tak se už nějak moc nechtěli vyjadřovat. Tato maminka s otčímem každopádně doktorům nevěřili a ani nerozuměli tomu, že cukrovka je smrtelná, nevěděli co je to hypoglykemie atd... Krásný příklad toho, proč se ne všichni můžou za sebe svobodně rozhodovat. No tihle dva idioti každopádně snad poputují hezky do chládku a na ty léčitele se taky ještě bude svítit.
 
Poučení na závěr: Pokud jste od přírody slabší na hlavu, nechejte rozhodování raději na chytřejších a pověřených. Mohly by vám umřít děti nebo tak.

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

Názor, tvrzení a neověřitelné tvrzení

23.06.2014 19:50
Chcete-li diskutovat o nějaké problematice nebo nad ní vůbec přemýšlet, musíte umět rozeznat co je tvrzení a může či nemusí platit. A také je nutné umět ho odlišit od názorů, které jsou subjektivní a nezaměnit ho s neověřitelným tvrzením, které je zbytečné a vhodné maximálně pro pseudointelektuály,...

—————