Ryan Alexander Lovett, †7 (Homeopatie)

04.08.2014 17:05
PŮVODNÍ ČLÁNEK (JE ANGLICKY)
 
Překlad části o Ryanovi (Faggotry zahrnuta): Kanadská matka, čelící obvinění v souvislosti se smrtí svého sedmiletého syna říká že je šokována tvrzením o zanedbání. Chlapec, Ryan Alexander Lovett, zemřel minulý březen po prodělání streptokoka, infekce která ho na deset dní upoutala na lůžko. Policie tvrdí že jeho máma, Tamara Lovettová (44), se rozhodla léčit bakteriální infekci homeopatickými přípravky místo aby ho vzala k doktorovi. Tohle rozhodnutí ho zabilo, říká policie.
 
"Byla to víra v homeopatickou medicínu, co přispělo k jeho smrti," říká seržant Mike Cavilla. "Mělo by to posloužit jako varování ostatním rodičům, poselství je jednoduché: Pokud je vaše dítě nemocné, vemte ho k doktorovi."
 
Svobodná matka, žijící v Beltlilnském apartmá, se vyhýbala konvenčí medicíně kvůli svojí víře v holistické přípravky. Popravdě, policie tvrdí že chlapec nejspíš nikdy nebyl u doktora, ani na běžnou prohlídku. "Nemáme o něm jediný lékařský záznam," říká Cavilla.
 
Poučení na závěr: Že něčemu věříte neznamená, že to tak najednou bude. Probuďte se kurva do reality.

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

(Někdy) Buďte cynik!

11.08.2014 13:43
Každému kriticky smýšlejícímu jedinci se občas stane že narazí na jednoho nebo více rádoby osvícených nekritických pitomců či alternativních blbečků. Konverzace s takovými idioty může být velmi frustrující, když vám do hlavy tlačí fráze jako "já nejsem taková ovce jako ty" nebo "to je jenom tvůj...

—————