Philip Barasa & Oscar Kituyi, odřezané části genitálií (Lék na AIDS/HIV)

04.08.2014 00:33
PŮVODNÍ ČLÁNEK (JE ANGLICKY)
 
Překlad (Faggotry zahrnuta): Dva chlapci z Keni byli zmrzačeni strašným způsobem, jelikož někdo věřil tomu že jejich genitálie se dají použít jako léčba AIDS/HIV. Sdělili BBC co si museli protrpět. (Pozn. To je fakt ultrafaggotry...)
 
Philip Barasa a Oscar Kituyi, oba ze vzdálené severní části regionu Bungoma, prožili velmi nepříjemnou věc. Byly jim uřezány části genitálií, za účelem prodeje pro výrobu léku na AIDS/HIV. Jiný chlapec, šestiletý Omandi, byl napaden podobným způsobem.
 
Philip a Oscar se léčili v Rehabilitačním Centru ve Španělsku ve Valnciii, kde prodělali rekonstrukční operaci. Omandiho operace teprve čeká tento rok.
 
Philip řekl BBC jakým způsobem byl napaden, když potkal muže který mu nabízel práci.
 
"Řekl že mi zaplatí 50 šilingů každý měsíc. Vzal mě do hotelu a zeptal se jestli bych si nedal pivo. Nevypil jsem ho... Pak mě provedl farmou. Začalo pršet... Nevzpomínám si přesně jak mě napadnuli. Spadl jsem z židle a vynesli mě ven. Začali mě řezat. Až skončili, tak jsem tam jen ležel, sebrali mi všechno oblečení."
 
Philipa našla ráno žena. Nakonec byla přivolána policie, a Philip byl umístěn do nemocnice v Bungomě, kde jeho případ přilákal pozornost zahraničních doktorů.
 
Další obětí byl patnáctiletý Oscar. V jeho přpadě byla zranění ještě horší - měl odříznutý penis, varlata a jedno ucho. Byl unesen stejným způsobem, mužem který mu nabízel práci za peníze.
 
Byl zaveden na vzdálenou plantáž cukrové třtiny, než ho ten muž zastavil. Pak onen muž řekl: "Mezi tebou a mnou, tvůj život skončil." "Pak na mě zaútočili nějací muži. Začali mě svlékat a řezat. Zkoušel jsem potlačovat tu bolest - příšerně to bolelo. Když skončili, prostě mě hodili do keře - nechali mě na plantáži a odešli."
 
Oscar, jehož ruka byla také zlomena, dodal že v ten moment nerozuměl, co se stalo - "Cítil jsem se jako bych byl mrtev." 
 
Byl také převezen do nemocnice v Bungomě. Zranění obou chlapců jsou pod nepřetržitým dohledem španělského doktora Pedra Cavadase, který byl na chirurgickém výletě v Keni.
 
"Když jsem je poprvé uviděl, cítil jsem že je potřeba něco udělat," řekl Dr Cavadas. "Technicky jsem byl schopen renkonstruovat - problém byl že tahle operace je příliš komplexní, a pooperační terapie je příliš dlouhá, než aby se tam dala provést. To je důvod proč jsem se rozhodl odvézt dvě starší děti do Španělska." Ještě dodal že zranění chlapců byla extrémně rozsáhlá.
 
Oscar podstoupil velmi komplexní sérii operací, zahrnující rekonstrukci levého radiálního nervu v jeho rameni, jeho levé ucho a rekonstrucki penisu - tu nejkomplexnější a technicky nejnáročnější.
 
Dr Cavadas také řekl že nikdy předtím neviděl případ jako je tenhle. Očekává že nové penisy budou plně funkční a získají kompletní citlivost - a že chlapci se úplně uzdraví.
 
"Je šokující jak jsou silní - jsou to ty nejsilnější děti, které jsem ve svém životě viděl," dodal. "Dokáží mluvit o své zkušenosti... Řekl bych že mají šanci na téměř normální život."
 
Poučení na závěr: Pokud uvěříte cizím lidem, kteří věří nesmyslům a ty nesmysly je navádějí vám uřezat genitálie, bude vás to bolet.

 

—————

Zpět


Co vy na to?

Datum: 13.09.2023

Vložil: Marcustem

Titulek: Шатун Доставка







Odpovědět

—————

Datum: 12.09.2023

Vložil: Marcustem

Titulek: Катушка Зажигания Briggs Stratton 793281







Odpovědět

—————





Základy myšlení

(Někdy) Buďte cynik!

11.08.2014 13:43
Každému kriticky smýšlejícímu jedinci se občas stane že narazí na jednoho nebo více rádoby osvícených nekritických pitomců či alternativních blbečků. Konverzace s takovými idioty může být velmi frustrující, když vám do hlavy tlačí fráze jako "já nejsem taková ovce jako ty" nebo "to je jenom tvůj...

—————