"Paní A," †? (Homeopatie)

05.08.2014 01:02
PŮVODNÍ ČLÁNEK (JE ANGLICKY)
 
Překlad : Doktorka, která praktikovala alternativní medicínu, byla suspendována na dobu jednoho roku poté, co nařídila pacience přestat brát léky na srdce, což vedlo k její smrti.
 
Doktorka Marisa Viegasová (50), která operovala ze soukromé kliniky v Londýně, požádala pacientku, známou jako Paní A, aby brala pouze její homeopatické preparáty. Paní A zemřela jen pár dnů poté, co začala brát zmíněné preparáty, v září 2004.
 
Tribunál Generální Lékařské Rady ji shledal vinou z profesionálního pochybení.  
 
Faggotry: Nemocnice kde Paní A zemřela došla k závěru ře zemřela na "akutní selhání srdce díky přerušení léčby." Tribunál slyšel že doktorka Viegasová radila pacientce e-mailem a telefonem, bez předchozí fyzické prohlídky nebo pořádného zhodnocení pacientčina stavu.
 
Doktorka si byla vědoma toho že její rada přerušit braní jakýchkoliv jiných léků byla v rozporu s léčbou, kterou Paní A podstupovala.
 
Klinika doktorky Viegasové přitahuje pacienty z mnoha zemí, kterým slibuje integrovanou léčbu založenou na akupunktuře, homeopatii a hypnoterapii.
 
Poučení pro doktory: Pokud vás fakt moc zajímá jestli homeopatie funguje, tak si prostě najděte nějakou ověřenou studii, nemusíte to hned zkoušet na důvěřivých pacientech.
 
Poučení pro pacienty: Doporučení homeopatik kvalifikovaným doktorem nijak nezvyšuje jejich účinek.

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

Držte se hlavního tématu

24.06.2014 23:57
Toto se týká jak těch, co chtějí něco sdělit, tak těch, kteří toto sdělení vnímají. Jinými slovy je jedno jestli píšete článek nebo mluvíte, čtete či posloucháte, neustále myslete na to, co je hlavním tématem vašeho příspěvku. Vysvětlím to z pohledu obou stran na příkladu. Pokud chcete sdělit...

—————