"Paní A," †? (Homeopatie)

05.08.2014 01:02
PŮVODNÍ ČLÁNEK (JE ANGLICKY)
 
Překlad : Doktorka, která praktikovala alternativní medicínu, byla suspendována na dobu jednoho roku poté, co nařídila pacience přestat brát léky na srdce, což vedlo k její smrti.
 
Doktorka Marisa Viegasová (50), která operovala ze soukromé kliniky v Londýně, požádala pacientku, známou jako Paní A, aby brala pouze její homeopatické preparáty. Paní A zemřela jen pár dnů poté, co začala brát zmíněné preparáty, v září 2004.
 
Tribunál Generální Lékařské Rady ji shledal vinou z profesionálního pochybení.  
 
Faggotry: Nemocnice kde Paní A zemřela došla k závěru ře zemřela na "akutní selhání srdce díky přerušení léčby." Tribunál slyšel že doktorka Viegasová radila pacientce e-mailem a telefonem, bez předchozí fyzické prohlídky nebo pořádného zhodnocení pacientčina stavu.
 
Doktorka si byla vědoma toho že její rada přerušit braní jakýchkoliv jiných léků byla v rozporu s léčbou, kterou Paní A podstupovala.
 
Klinika doktorky Viegasové přitahuje pacienty z mnoha zemí, kterým slibuje integrovanou léčbu založenou na akupunktuře, homeopatii a hypnoterapii.
 
Poučení pro doktory: Pokud vás fakt moc zajímá jestli homeopatie funguje, tak si prostě najděte nějakou ověřenou studii, nemusíte to hned zkoušet na důvěřivých pacientech.
 
Poučení pro pacienty: Doporučení homeopatik kvalifikovaným doktorem nijak nezvyšuje jejich účinek.

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

(Někdy) Buďte cynik!

11.08.2014 13:43
Každému kriticky smýšlejícímu jedinci se občas stane že narazí na jednoho nebo více rádoby osvícených nekritických pitomců či alternativních blbečků. Konverzace s takovými idioty může být velmi frustrující, když vám do hlavy tlačí fráze jako "já nejsem taková ovce jako ty" nebo "to je jenom tvůj...

—————