Nová Série: Real Life

19.02.2017 13:12



Vzhledem k tomu že v mojí hlavě se neustále odehrává nespočet příběhů, alternativních scénářů, vznikají tam a zanikají úplně nové světy a spousta dalších děsně kůl věcí, byla jen otázka času než získám Power: Animation a začnu budovat svůj virtuální svět. Ten čas už nastal. A tak vzniká série "Real Life" ("Skutečný Život"), ve které dávám virtuální život (i smrt) postavám a dějům, jež vznikají tak nějak všelijak, některé jsou založeny na skutečných lidech (z mého okolí) či událostech, jiné na archetypech v mojí hlavě a další se objevují spontánně. Série obsahuje moji vlastní fyziku, chemii, biologii atd... (např. zadržení dechu vás chrání před novými akcemi, štěstí lze aktivně ovlivnit, oživit mrtvé není úplně nemožné...), prapodivné či patologické vztahy mezi lidmi (převážně v rámci rodiny) a velmi zvláštní zápletky. Věci tam fungují tak nějak po svém, zvykněte si na to. Od série očekávejte absolutně všechno, některé epizody budou funny, jiné creepy, další cringy, watever... Nejedu po žádné přesně určené koleji a nelimituju se prakticky ničím (takže butthurt alert), první série postupně představuje hlavní postavy a některá místa. Ke všem videům časem přidám anglické i české titulky a uvedu je, pod tímto článkem je rovnou první epizoda. Můj celý kanál jde zde: (KLIKNĚTE SEM)

První epizoda nese název "Rekreační sebevražda," jde o kratší skeč ve kterém se znuděný Ed poflakuje po Bobově domě a poté co zjistí že Bobova sestra je neskutečně nudné stvoření, navrhne Bobovi rekreační sebevraždu jako formu zábavy. Osobně doporučuju přepnout si obrazovku na youtube (klikněte na tu ikonku "youtube" v pravém spodním rožku videa) a sledovat to tam, tady je to prťavý. Návod jak zapnout české titulky je zde:



 
 

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

(Vždycky) Buďte skeptik!

10.08.2014 17:36
Na rovinu, skeptici obvykle nebývají příliš oblíbení když se projeví nahlas. Znám to velmi dobře z vlastní zkušenosti, je to doslova za dobrotu na žebrotu (vyvést někoho z potenciálně nebezpečného omylu). Vím že když někdo začne vytahovat (dnes velmi moderní) autismus způsobený očkováním a já...

—————