Nejmenovaná dívka, poškozený zrak (Sungazing)

03.08.2014 20:14
CELÝ ČLÁNEK ZDE
 
Stručně: Alue je rádoby vševědoucí esoterička nové (de)generace, která poskytuje jedny z nejpitomějších a nejnebezpečnějších rad, které můžete dostat. No a jedna holka se čtyřmi dioptriemi měla tu smůlu že ji požádala o radu jak si zlepšit zrak. Ještě větší smůla byla že jí Alue poradila. Něčeho se chytněte, protože tohle je síla - poradila jí přímé hledění do Slunce jako zaručenou metodu na zlepšení zraku, dodnes nechápu jak na tohle může někdo naletět, to musí být buď nižšího intelektu nebo vyšší naivity. Dívenka ji uposlechla a do Sluníčka se dívat začala, nebylo to dvakrát příjemné a pokazila si zrak, vidí špatně některé barvy a už to tak zůstane. Hups.
 
Faggotry: Pro ujasnění metody budu rovnou citovat: "Nebudeš tomu věřit, ale dívání se do slunce léčí zrak a nejen to, nabíjí tělo vitamíny. Pokud slunce vykoukne, dívej se přímo do něj bez brýlí. Nemůže ti to poškodit sítnici, já se do slunce dívám pořád a mám zrak jako rys." Když pak dívka Alue psala jak si má zrak zase spravit, tak jí Aluška odepsala že má na oku chlamýdie a dál už neodepisovala. Že by se něco pokazilo? 
 
Poučení na závěr: Jestli si chcete doživotně ublížit nebo být minimálně za úplné idioty, napište o radu Alušce. Jen 100 Kč.

—————

Zpět


Co vy na to?

Datum: 15.01.2015

Vložil: deflowerck@hotmail.com

Titulek: Louis Vuitton handbags

Odpovědět

—————

Datum: 14.01.2015

Vložil: curtainbene@hotmail.com

Titulek: https://www.bagsoutlet-canada.ca/

Odpovědět

—————





Základy myšlení

(Někdy) Buďte cynik!

11.08.2014 13:43
Každému kriticky smýšlejícímu jedinci se občas stane že narazí na jednoho nebo více rádoby osvícených nekritických pitomců či alternativních blbečků. Konverzace s takovými idioty může být velmi frustrující, když vám do hlavy tlačí fráze jako "já nejsem taková ovce jako ty" nebo "to je jenom tvůj...

—————