Isabella Denley, †1 (Homeopatie)

04.08.2014 15:51
PŮVODNÍ ČLÁNEK (JE ANGLICKY)
 
Překlad (Faggotry zahrnuta): Rodina, která léčila své dítě alternativními terapiemi, místo předepsaných léků, včera odmítla podat důkaz pro vyšetřování příny jeho smrti.
 
Soud konstatoval že Isabella Denley, stará 13 měsíců, zemřela ve svém domě minulý rok, po prodělání třiceti záchvatů během sedmi měsíců.
 
Doktoři řekli soudu že Isabellini rodiče, Warren a Helena Denleyovi, odmítli léčit své dítě protikřečovými léky, i přes opakovaná varování a upozorňování na to že trpí epilepsií, která ji ohrožuje na životě.
 
Soudní lékař Phil Byrne včera omluvil pana a paní Denleyovi a Isabellinu babičku, Olgu Szewczukovou z poskytnutí důkazu, když usilovali o privilegium proti sebeobvinění. Ale ve výroku k soudu pan Denley prozradil že rodina nahradila Isabellinu protikřečovou léčbu homeopatickými přípravky, několik týdnů předtím než zemřela.
 
Poučení na závěr: Víte jak se říká funkční alternativní medicíně? Medicína...

 

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

Mějte otevřenou hlavu

27.06.2014 14:29
Slovní spojení "otevřená hlava" slýchám nejčastěji z úst hlav nejzabedněnějších. Nyní si rozebereme co toto spojení skutečně znamená a v jakých chybných souvislostech bývá užíváno.     Většina průměrných lidí s nekritickým myšlením a rádoby vlastním pohledem na svět se brání tímto...

—————