Franta Prchal: kdo tě sem nastrčil?????

09.09.2014 01:22

Sumarizace:

Toto je ten případ, který mě na myšlenku řízené manuipulace konspirátorů a zábavy na jejich účet přivedl. Výplody pana Prchala jsem zahlédl jako objekt veřejného pobavení ve skupině Český klub skeptiků Sysifos na facebooku. Dostal jsem takový náhodný impulz, zkrátka mě napadlo jak moc asi bezbariérová hlava to je.

A tak jsem si založil profil, původně jsem chtěl použít John Doe, ale to mi facebook nepovolil, nicméně lidé jako je Franta nevyžadují zas takovou propracovanost, oni už v tom uvidí co v tom vidět chtějí a co já chci aby v tom viděli. K tomu stačilo přidat iluminátský trojúhelník a voila...

Popravdě jsem do toho nešel s žádnou myšlenkou, jen jsem chtěl vidět jestli bude Franta alespoň trochu skeptický vůči mojí identitě, jestli mě neobviní z toho že si z něj dělám prdel nebo nebude požadovat nějaké důkazy že jsem opravdu někdo "z vrchu." Neudělal to, nenarazil jsem na žádnou bariéru, doslova jsem se mu dostal do hlavy jako po másle. 

Jelikož jsem neměl žádnou představu o tom co mu povím, pokud mi to sežere, tak jsem ho jen trochu znejistil, schválně jestli teď začne podezírat lidi kolem sebe. 

Závěr: Lidé, kteří mají naprosto bezbariérovou hlavu, jsou doslova jako loutky na hraní. Je to ironie, jelikož oni si myslí že my jsme ty ovce. Ale my si dáváme pozor na to, jaké informace přijímáme a jaké odmítáme, máme pro to trošku komplexnější systém než "oficiální média = lež a cokoliv dalšího = pravda."

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

Držte se hlavního tématu

24.06.2014 23:57
Toto se týká jak těch, co chtějí něco sdělit, tak těch, kteří toto sdělení vnímají. Jinými slovy je jedno jestli píšete článek nebo mluvíte, čtete či posloucháte, neustále myslete na to, co je hlavním tématem vašeho příspěvku. Vysvětlím to z pohledu obou stran na příkladu. Pokud chcete sdělit...

—————