Dítě z Nového Zélandu, †? (Homeopatie)

04.08.2014 23:49
PŮVODNÍ ČLÁNEK (JE AGLICKY)
 
Překlad části o dítěti (Faggotry zahrnuta): Minulý rok matka popsala jak odmítla antibiotika na infekci ucha jejího dítěte, raději sáhla po homeopatikách. (pozn. tady byla asi chyba) Dva roky po první konzultaci vzala dítě opět k homeopatovi, který vyjádřil obavy ohledně jeho špatného zdravotního stavu, ale nedoporučil vyhledání skutečného lékaře.
 
Matka, registrovaná sestřička (omg), říkala že symptomy vypadaly jako meningitida a, o dva dny později, vzala její dítě k opravdovému doktorovi. Ten požadoval okamžitou hospitalizaci dítěte a poznamenal že to nějakou dobu trvalo, tuhle matku přesvědčit. (pozn. jo to miluju nejvíc, když si kráva stojí za svým a pak někdo umře, I cry evrytiem)
 
Konzultující pediatr ve Wellingtonské nemocnici, doktor Thorston Stanley ohlásil že "jednání s matkou, která mu oponovala naprosto ve všem, bylo velmi frustrující." I přes intenzivní péči, dítě zemřelo týden na následky poškození mozku, které bylo výsledkem bakteriální meningitidy. 
 
Případy jako tenhle jsou naštěstí vzácné, většina homeopatů pošle pacienty k opravdovým odborníkům, když trpí něčím, co je mimo jejich specializaci. (pozn. to znamená že jim něco skutečně je) Ovšem takováhle rada neznamená, že ji pacient uposlechne.
 
Poučení na závěr: Chcete-li nebýt jen obyčejní idioti, ale k tomu ještě i kokoti, tak se s doktory hádejte o svojí pravdě. Pak budete idiokoti. Krávopíča je výraz pro dámy.

 

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

Držte se hlavního tématu

24.06.2014 23:57
Toto se týká jak těch, co chtějí něco sdělit, tak těch, kteří toto sdělení vnímají. Jinými slovy je jedno jestli píšete článek nebo mluvíte, čtete či posloucháte, neustále myslete na to, co je hlavním tématem vašeho příspěvku. Vysvětlím to z pohledu obou stran na příkladu. Pokud chcete sdělit...

—————