Dítě z Nového Zélandu, †? (Homeopatie)

04.08.2014 23:49
PŮVODNÍ ČLÁNEK (JE AGLICKY)
 
Překlad části o dítěti (Faggotry zahrnuta): Minulý rok matka popsala jak odmítla antibiotika na infekci ucha jejího dítěte, raději sáhla po homeopatikách. (pozn. tady byla asi chyba) Dva roky po první konzultaci vzala dítě opět k homeopatovi, který vyjádřil obavy ohledně jeho špatného zdravotního stavu, ale nedoporučil vyhledání skutečného lékaře.
 
Matka, registrovaná sestřička (omg), říkala že symptomy vypadaly jako meningitida a, o dva dny později, vzala její dítě k opravdovému doktorovi. Ten požadoval okamžitou hospitalizaci dítěte a poznamenal že to nějakou dobu trvalo, tuhle matku přesvědčit. (pozn. jo to miluju nejvíc, když si kráva stojí za svým a pak někdo umře, I cry evrytiem)
 
Konzultující pediatr ve Wellingtonské nemocnici, doktor Thorston Stanley ohlásil že "jednání s matkou, která mu oponovala naprosto ve všem, bylo velmi frustrující." I přes intenzivní péči, dítě zemřelo týden na následky poškození mozku, které bylo výsledkem bakteriální meningitidy. 
 
Případy jako tenhle jsou naštěstí vzácné, většina homeopatů pošle pacienty k opravdovým odborníkům, když trpí něčím, co je mimo jejich specializaci. (pozn. to znamená že jim něco skutečně je) Ovšem takováhle rada neznamená, že ji pacient uposlechne.
 
Poučení na závěr: Chcete-li nebýt jen obyčejní idioti, ale k tomu ještě i kokoti, tak se s doktory hádejte o svojí pravdě. Pak budete idiokoti. Krávopíča je výraz pro dámy.

 

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

Mějte otevřenou hlavu

27.06.2014 14:29
Slovní spojení "otevřená hlava" slýchám nejčastěji z úst hlav nejzabedněnějších. Nyní si rozebereme co toto spojení skutečně znamená a v jakých chybných souvislostech bývá užíváno.     Většina průměrných lidí s nekritickým myšlením a rádoby vlastním pohledem na svět se brání tímto...

—————