Děti Shaiblovi, †2 & †0 (Léčení vírou)

03.08.2014 22:52
PŮVODNÍ ČLÁNEK (JE ANGLICKY)
 
Překlad (Faggotry zahrnuta): Matka a otec z Pennsylvánie, kteří věřili v léčbu vírou, byli posláni do vězení ve středu, jelikož způsobili smrt jejich mladého, nemocného dítěte když ho odmítli vzít k doktorovi. Bylo to druhé dítě Herberta a Catherine Schaiblových, které zemřelo pod jejich péčí. 
 
"To vy jste zabili vaše dvě děti... Ani bůh, ani církev a ani vaše oddanost (pozn. no ta tam asi celkem roli sehrála), ale vy." Tohle řekl Philadelphský soudce Benjamin Lerner tomuto páru a odsoudil je na dobu mezi třemi a půl až sedmi letům ve vězení. Schiabelovi nežádali odvolání v případě vraždy třetího stupně jejich osmiměsíčního syna Brandona na zápal plic minulý rok.
 
Schiabelovi ztratili první dítě v roce 2009, byly mu dva roky když zemřelo na zápal plic. Dostali podmínku na deset let za neúmyslné zabití. Část jejich podmínky říkala že musí vyhledat lékařskou pomoc, pokud jejich druhé dítě onemocní.
 
Herbert Schaible řekl minulý rok policii že medicína je proti jejich náboženskému přesvědčení. "Věříme v boží léčení, Ježíš prolil krev za naši léčbu a zemřel na kříži, aby zlomil ďáblovu moc," řekl.
 
Pár je součásti malé pentekostální komunity. Mají ještě sedm přeživších dětí.
 
Poučení na závěr: Víra tvá usmrtí tě i bližní tvé.

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

(Vždycky) Buďte skeptik!

10.08.2014 17:36
Na rovinu, skeptici obvykle nebývají příliš oblíbení když se projeví nahlas. Znám to velmi dobře z vlastní zkušenosti, je to doslova za dobrotu na žebrotu (vyvést někoho z potenciálně nebezpečného omylu). Vím že když někdo začne vytahovat (dnes velmi moderní) autismus způsobený očkováním a já...

—————