Debbie Benson, †55 (Naturopatie)

06.08.2014 21:28
PŮVODNÍ ČLÁNEK (JE ANGLICKY)
 
Překlad (Faggotry zahrnuta): Moje dobrá kamrádka Debbie Benson zemřela 15. června 1997 ve věku pětapadesáti let. Znala jsem ji třicet let. Její oficiální diagnóza byla rakovina prsu, ale ve skutečnosti byla objetí šarlatánství. Konvenční medicína ji mohla zachránit, ale odmítla radu svého onkologa a vyhledala "přírodního léčitele."
 
Debbie byla registrovaná sestřička v Kaiserově nemocnici v Portlandu, Oregona, ale měla hlubokou nedůvěru ke strandartním medicínským praktikám. Její mamogram v březnu 1996 ukázal rakovinové bujení v jejím prsu. Nechala si jeji odstranit, ale odmítla další léčbu, kterou jí doktoři doporučili. Místo toho šla k naturopatovi , který jí mimo jiné dal jakésií "tinktury pro odstranění pesticidů." (pozn. co to je zas za sračky?)
 
Krátce poté Debbie zhmohutněly mízní uzliny v podpáždí. Naturopat řekl že tohle je pouze vedlejší účinek těch bylinkových preparátů, které jí dal a že se nemusí obávat. Později se vrátila ke svému onkologovi v Kaiserově nemocnici, kde byla provedena biopsie (trochu si jich vzali pro výzkum) mízních úzlin a zjistilo se že jsou rakovinového původu. Opět a zas, odmítla doporučenou péči. Bohužel, rakovina se jí mezitím šířila v celém těle.
 
Debbie pokračovala v patronizaci "alternativních léčitelů" v Portlandu. Jeden dokonce tvrdil že ji diagnostifikoval kyvadlem! (pozn. to je aspoň troll) V jejím prsu se vytvořil další nádor a napadl játra, už se jí nedalo standartními metodami pomoci.
 
Během posledních týdnů jejího života, další naturopat dal Debbie kožní preparát (pozn. he?), který z ní měl nádor vytáhnout. Tahle věc ovšem způsobila ohavnou otevřenou odřeninu na jejím prsu. Během této doby už jí selhávala játra a cítila se příšerně. Naturopat řekl Debbie že se cítí špatně díky této terapii a že musí víc spát. Když už Debbie byla tak slabá že nemohla vylézt z poslete a příchod její smrti byl neodvratný, naturopat svedl Debbiin stav na to, že se "vzdala." (pozn. mají to hezky vymyšlený, nikdy za nic nemůžou, jenom když se náhodou uzdravíte)
 
Nahlásila jsem špatné zacházení s Debbie státním regulačním službám a už případ vyšetřují...
 
Poučení na závěr: Jako správný léčitel cpěte do pacienta kapky jakéhokoliv, hlavně však laciného, původu (použijte slova jako přírodní, organický nebo kvantový když ho pojmenujete). Jelikož se jeho stav nezlepší, mějte v kapse výmluvu jako "tvoje víra je slabá" nebo "hvězdy nám nejsou nakloněny." Protože těmhle sračkám věří (jinak by za váma nešel), tak to sežere i s navijákem. Pro bonusové zlo a zábavu ho na sebe nechte lít kyselinu nebo lepidla.

 

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

Držte se hlavního tématu

24.06.2014 23:57
Toto se týká jak těch, co chtějí něco sdělit, tak těch, kteří toto sdělení vnímají. Jinými slovy je jedno jestli píšete článek nebo mluvíte, čtete či posloucháte, neustále myslete na to, co je hlavním tématem vašeho příspěvku. Vysvětlím to z pohledu obou stran na příkladu. Pokud chcete sdělit...

—————