Abby Peterson, †6 (Neočkovaná)

05.08.2014 16:20
ČLÁNEK ZDE (JE ANGLICKY)
 
Stručně: Tento článek je opakem typického scénáře "rodič alternativní idiokot/krávopíča -> dítě léčeno (dosaďte libovolnou alternativní pseudomedicínu) namísto skutečných léků -> dlouhá bolestivá smrt." Většina článku povídá o posunu matky z obyčejné mámy v posla osvěty ohledně očkování a také poukazuje na to (po sté, možná milionté) že obavy anti-wax kreténů jsou naprosto mimo. V tomto scénáři byl idiokot doktor, jestli byl alternativní nevím, každopádně jeho rozhodnutí mělo stejný výsledek jako bude mít každé rozhodnutí alternativních protiočkovacích osvícenců.
 
Faggotry: Máma vzala svoji dcerku k doktorovi, chtěla ji nechat naočkovat. On jí ale řekl že vakcíny jsou příliš nové (wtf) a že má raději dceru vystavit možnému riziku. Šestileté děvčátko chytlo plané neštovice a její imunita to těžce nezvládala, takže u ní propukl i zápal plic. Obě nemoci, kterým se dá očkováním zabránit ale tahle holčička jim podlehla. Pitva ukázala že se narodila bez sleziny, takže byla extrémně náchylná k okolním patogenům. 
 
Poučení na závěr: Nechte svoje děti naočkovat, nechte svoje děti naočkovat, nechte svoje děti naočkovat... Jinak vám umřou.

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

Názor, tvrzení a neověřitelné tvrzení

23.06.2014 19:50
Chcete-li diskutovat o nějaké problematice nebo nad ní vůbec přemýšlet, musíte umět rozeznat co je tvrzení a může či nemusí platit. A také je nutné umět ho odlišit od názorů, které jsou subjektivní a nezaměnit ho s neověřitelným tvrzením, které je zbytečné a vhodné maximálně pro pseudointelektuály,...

—————