Abby Peterson, †6 (Neočkovaná)

05.08.2014 16:20
ČLÁNEK ZDE (JE ANGLICKY)
 
Stručně: Tento článek je opakem typického scénáře "rodič alternativní idiokot/krávopíča -> dítě léčeno (dosaďte libovolnou alternativní pseudomedicínu) namísto skutečných léků -> dlouhá bolestivá smrt." Většina článku povídá o posunu matky z obyčejné mámy v posla osvěty ohledně očkování a také poukazuje na to (po sté, možná milionté) že obavy anti-wax kreténů jsou naprosto mimo. V tomto scénáři byl idiokot doktor, jestli byl alternativní nevím, každopádně jeho rozhodnutí mělo stejný výsledek jako bude mít každé rozhodnutí alternativních protiočkovacích osvícenců.
 
Faggotry: Máma vzala svoji dcerku k doktorovi, chtěla ji nechat naočkovat. On jí ale řekl že vakcíny jsou příliš nové (wtf) a že má raději dceru vystavit možnému riziku. Šestileté děvčátko chytlo plané neštovice a její imunita to těžce nezvládala, takže u ní propukl i zápal plic. Obě nemoci, kterým se dá očkováním zabránit ale tahle holčička jim podlehla. Pitva ukázala že se narodila bez sleziny, takže byla extrémně náchylná k okolním patogenům. 
 
Poučení na závěr: Nechte svoje děti naočkovat, nechte svoje děti naočkovat, nechte svoje děti naočkovat... Jinak vám umřou.

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

(Vždycky) Buďte skeptik!

10.08.2014 17:36
Na rovinu, skeptici obvykle nebývají příliš oblíbení když se projeví nahlas. Znám to velmi dobře z vlastní zkušenosti, je to doslova za dobrotu na žebrotu (vyvést někoho z potenciálně nebezpečného omylu). Vím že když někdo začne vytahovat (dnes velmi moderní) autismus způsobený očkováním a já...

—————