16 lidí, nakaženi HIV (Akupunktura)

04.08.2014 11:04
CELÝ ČLÁNEK ZDE
 
Stručně: Jistý Maurice G. ze Švýcarska (45) učil hudbu, což mu ovšem nestačlo. A tak začal fušovat do léčitelství, konkrétně akupunktury. Chodili k němu relativně zdraví lidé, které trápili různé obtíže ale vyloženě nemocní nebyli (například migrény). Ale on nezahálel a až byl s každým hotov, tak už nemocný byl a to pravděpodobně doživotně. Teda jestli nám (no jo, stínová) vláda nepřestane tajit ten lék na HIV co má ve svých četných tajných laboratořích, he he.
 
Faggotry: Bylo to velmi jednoduché, pacienti si u něj lehli na zem, on před ně položil šutr na který se měli dívat a pak je prostě píchl do ramena nebo zad jehlou nakaženou HIV, kterou si od někoho sehnal jelikož sám je HIV negativní. Udělal to asi pro lulz.
 
Poučení na závěr: Pokud do vás někdo píchá jehlou a nemá na sobě bílý plášť, ještě to nemusí myslet dobře. A pokud mu naletíte, dobře vám tak - jste idioti a zasloužíte si to.

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

Držte se hlavního tématu

24.06.2014 23:57
Toto se týká jak těch, co chtějí něco sdělit, tak těch, kteří toto sdělení vnímají. Jinými slovy je jedno jestli píšete článek nebo mluvíte, čtete či posloucháte, neustále myslete na to, co je hlavním tématem vašeho příspěvku. Vysvětlím to z pohledu obou stran na příkladu. Pokud chcete sdělit...

—————