16 lidí, nakaženi HIV (Akupunktura)

04.08.2014 11:04
CELÝ ČLÁNEK ZDE
 
Stručně: Jistý Maurice G. ze Švýcarska (45) učil hudbu, což mu ovšem nestačlo. A tak začal fušovat do léčitelství, konkrétně akupunktury. Chodili k němu relativně zdraví lidé, které trápili různé obtíže ale vyloženě nemocní nebyli (například migrény). Ale on nezahálel a až byl s každým hotov, tak už nemocný byl a to pravděpodobně doživotně. Teda jestli nám (no jo, stínová) vláda nepřestane tajit ten lék na HIV co má ve svých četných tajných laboratořích, he he.
 
Faggotry: Bylo to velmi jednoduché, pacienti si u něj lehli na zem, on před ně položil šutr na který se měli dívat a pak je prostě píchl do ramena nebo zad jehlou nakaženou HIV, kterou si od někoho sehnal jelikož sám je HIV negativní. Udělal to asi pro lulz.
 
Poučení na závěr: Pokud do vás někdo píchá jehlou a nemá na sobě bílý plášť, ještě to nemusí myslet dobře. A pokud mu naletíte, dobře vám tak - jste idioti a zasloužíte si to.

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

(Někdy) Buďte cynik!

11.08.2014 13:43
Každému kriticky smýšlejícímu jedinci se občas stane že narazí na jednoho nebo více rádoby osvícených nekritických pitomců či alternativních blbečků. Konverzace s takovými idioty může být velmi frustrující, když vám do hlavy tlačí fráze jako "já nejsem taková ovce jako ty" nebo "to je jenom tvůj...

—————