Pacientka se štítnou žlázou, †? (Homeopatie)

03.08.2014 21:05
CELÝ ČLÁNEK ZDE
 
Stručně: Paní doktorka Jana Šteclová měla v péči pacientku, která trpěla na štítnou žlázu (co přesně jí bylo v článku nestojí). No a několik posledních let ji léčila jen homeopatiky, při čemž ani nekontrolovala její stav. A jak už to tak bývá, když vám něco vážného opravdu je a léčíte se naředěnými drobečky, tak si ponesete následky. A pacientka si je ponese už na věky, ano rozumíte správně, je mrtvá.
 
Faggotry: Šteclová šla hezky před soud a bránila se slovy že soud tomu nerozumí a že pacientčin stav se zhoršil až přestala brát předepsané léky. Což je asi chyba v interpretaci, protože pak by zkrátka říkala že pacientce se udělalo hůř až jí nacpala homeopatika, nebo jí ty homeopatika někdo předepsal? Pak chci vědět kdo a kde, to místo musí na černou listinu. Ještě valila cosi o tom že se o ni v nemocnici špatně starali a chytla zápal plic, neměla se o ni snad starat ona? Každopádně krom toho že jí nacpala ta homeopatika, tak její stav ani nekontrolovala a odmítla předložit zdravotní dokumentaci. Poprvé ji soud sprostil obvinění, ale podruhé už jí to neprošlo. Dobře že tak. 
 
Poučení na závěr: Že je někdo doktor ještě neznamená že nemůže žít v bludech.

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

Držte se hlavního tématu

24.06.2014 23:57
Toto se týká jak těch, co chtějí něco sdělit, tak těch, kteří toto sdělení vnímají. Jinými slovy je jedno jestli píšete článek nebo mluvíte, čtete či posloucháte, neustále myslete na to, co je hlavním tématem vašeho příspěvku. Vysvětlím to z pohledu obou stran na příkladu. Pokud chcete sdělit...

—————