Pacientka se štítnou žlázou, †? (Homeopatie)

03.08.2014 21:05
CELÝ ČLÁNEK ZDE
 
Stručně: Paní doktorka Jana Šteclová měla v péči pacientku, která trpěla na štítnou žlázu (co přesně jí bylo v článku nestojí). No a několik posledních let ji léčila jen homeopatiky, při čemž ani nekontrolovala její stav. A jak už to tak bývá, když vám něco vážného opravdu je a léčíte se naředěnými drobečky, tak si ponesete následky. A pacientka si je ponese už na věky, ano rozumíte správně, je mrtvá.
 
Faggotry: Šteclová šla hezky před soud a bránila se slovy že soud tomu nerozumí a že pacientčin stav se zhoršil až přestala brát předepsané léky. Což je asi chyba v interpretaci, protože pak by zkrátka říkala že pacientce se udělalo hůř až jí nacpala homeopatika, nebo jí ty homeopatika někdo předepsal? Pak chci vědět kdo a kde, to místo musí na černou listinu. Ještě valila cosi o tom že se o ni v nemocnici špatně starali a chytla zápal plic, neměla se o ni snad starat ona? Každopádně krom toho že jí nacpala ta homeopatika, tak její stav ani nekontrolovala a odmítla předložit zdravotní dokumentaci. Poprvé ji soud sprostil obvinění, ale podruhé už jí to neprošlo. Dobře že tak. 
 
Poučení na závěr: Že je někdo doktor ještě neznamená že nemůže žít v bludech.

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

(Vždycky) Buďte skeptik!

10.08.2014 17:36
Na rovinu, skeptici obvykle nebývají příliš oblíbení když se projeví nahlas. Znám to velmi dobře z vlastní zkušenosti, je to doslova za dobrotu na žebrotu (vyvést někoho z potenciálně nebezpečného omylu). Vím že když někdo začne vytahovat (dnes velmi moderní) autismus způsobený očkováním a já...

—————