Nejmenované novorozeně, †0 (Odmítnutí očkování a vitaminu K)

05.08.2014 14:42
PŮVODNÍ ČLÁNEK (JE ANGLICKY)
 
Stručně: Většina článku vysvětluje že rodiče, kteří nenechají naočkovat své děti z důvodů jako "očkování způsobuje autismus, slyšel jsem to!" nebo "očkování je k ničemu, chcete od nás jen peníze!" nejsou volnomyšlenkáři s otevřenou hlavou, jak si často rádi myslí, ale egoističtí idioti pro které má větší cenu jejich ego než zdraví těch, kterým mají poskytnout ochranu. K případu.
 
Faggotry: Kurzívou napsaný text v článku zachycuje příběh, kdy matka odmítla dítě po narození naočkovat nebo mu dodat vitamin K, důvody i rizika znala. Vitamin K snižuje riziko vnitřního krvácení a normálně ho nedostatek v těle není. Ovšem větší riziko na jeho nedostatek mají kojenci, kteří jsou výhradně kojeni (pozn. což asi tahle alternativní krávopíča nejspíš dělala, je to celkem obvyklý modus operandi takových nepřímých vrahů vlastních dětí. Jo a možná to byli i vegani, ale to už jsou jenom moje domněnky). Mateřské mléko totiž není na tento vitamín dvakrát bohaté.
 
Měsíc po narození si matka všimla že její dítě docela hodně spí a nechce se moc krmit, taky celkem často brečelo. A když ho uložila ke spánku, tak se poblinkalo a bylo celé ochablé, takže kontaktovala ambulanci (pozn. aspoň že neřekla homeopatovi...). CT sken ukázal rozsáhlé krvácení na mozku, které způsobovalo vymyzení levé mozkové komory. Také došlo ke ztrátě rozdílu mezi šedou a bílou mozkovou hmotou, což značilo poškození mozku a rozšíření prostoru mezi lebečními kostmi, žádné zlomeniny zde nebyly. Také krvácelo v obou očích a zorničky nereagovaly. 
 
Miminko bylo ještě noc na přístrojích a test odhalil že má neskutečně řídkou krev, náchylnou ke krvácení. Stav se do dalšího dne nijak nezlepšil a jeho úžasně alternativní rodiče se rozhodli ho odpojit od přístrojů. Popravdě už stejně nemělo moc šanci, moc si ho neužili, co? Hlavní je ale že se rozhodli za sebe nebo ne?
 
Poučení na závěr: Odmítnete-li do svého novorozenětě cokoliv "uměle" vpravovat po narození, můžete z něj mít hezký pytlíček na krev.

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

Názor, tvrzení a neověřitelné tvrzení

23.06.2014 19:50
Chcete-li diskutovat o nějaké problematice nebo nad ní vůbec přemýšlet, musíte umět rozeznat co je tvrzení a může či nemusí platit. A také je nutné umět ho odlišit od názorů, které jsou subjektivní a nezaměnit ho s neověřitelným tvrzením, které je zbytečné a vhodné maximálně pro pseudointelektuály,...

—————