Marcia Bergeron, †57 (Silně toxická homeopatie)

06.08.2014 22:27
PŮVODNÍ ČLÁNEK (JE ANGLICKY)

 

Stručně i s Faggotry: Pár dnů před její smrtí (umřela hned po Vánocích) začaly Marcii padat vlasy a viděla rozmazaně, říkala kamarádům že má strach z toho že ji zabíjí chřipka. Později se tak nějak ukázalo že byla otrávena.

Ona totiž tato paní trpěla artridou a alergiemi, jenomže moc nedůvěřovala konvenční medicíně a tak radši sáhla po homeopatikách, které si objednala z internetu a nikdo vlastně přesně neví, odkud jí přišly. Většina případů homeopatie, které končí smrtí, je založena na tom že homeopatie zkrátka postrádá skutečný účinek a pacient zemře na svoji neléčenou nemoc. Pardon, léčenou homeopatií.

Tento případ je ale jiný v tom, že se jimi pomalu ale jistě otrávila, když toxikologové zkoumali složení homeopatik (její tělo se našlo u ní doma), došli na to že obsahují obrovské množství těžkých kovů, použitých pro jejich výplň. Obsahovaly strocium, uran a olovo, což jsou tak trošku věcičky které vás ve větším množství zabijí a nemají v lécích co dělat.

Policie tvrdí že tento případ je nejspíš jen špička ledovce, jelikož nikdy přesně nevíte kde operuje firma, od které si pilulky objednáváte a takhle si je nechává poslat spousta lidí. A nevíte ani co přesně tam s těma pilulkama dělá.

Poučení na závěr: Vytvářet účinná homeopatika je špatný nápad.

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

Držte se hlavního tématu

24.06.2014 23:57
Toto se týká jak těch, co chtějí něco sdělit, tak těch, kteří toto sdělení vnímají. Jinými slovy je jedno jestli píšete článek nebo mluvíte, čtete či posloucháte, neustále myslete na to, co je hlavním tématem vašeho příspěvku. Vysvětlím to z pohledu obou stran na příkladu. Pokud chcete sdělit...

—————