Marcia Bergeron, †57 (Silně toxická homeopatie)

06.08.2014 22:27
PŮVODNÍ ČLÁNEK (JE ANGLICKY)

 

Stručně i s Faggotry: Pár dnů před její smrtí (umřela hned po Vánocích) začaly Marcii padat vlasy a viděla rozmazaně, říkala kamarádům že má strach z toho že ji zabíjí chřipka. Později se tak nějak ukázalo že byla otrávena.

Ona totiž tato paní trpěla artridou a alergiemi, jenomže moc nedůvěřovala konvenční medicíně a tak radši sáhla po homeopatikách, které si objednala z internetu a nikdo vlastně přesně neví, odkud jí přišly. Většina případů homeopatie, které končí smrtí, je založena na tom že homeopatie zkrátka postrádá skutečný účinek a pacient zemře na svoji neléčenou nemoc. Pardon, léčenou homeopatií.

Tento případ je ale jiný v tom, že se jimi pomalu ale jistě otrávila, když toxikologové zkoumali složení homeopatik (její tělo se našlo u ní doma), došli na to že obsahují obrovské množství těžkých kovů, použitých pro jejich výplň. Obsahovaly strocium, uran a olovo, což jsou tak trošku věcičky které vás ve větším množství zabijí a nemají v lécích co dělat.

Policie tvrdí že tento případ je nejspíš jen špička ledovce, jelikož nikdy přesně nevíte kde operuje firma, od které si pilulky objednáváte a takhle si je nechává poslat spousta lidí. A nevíte ani co přesně tam s těma pilulkama dělá.

Poučení na závěr: Vytvářet účinná homeopatika je špatný nápad.

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

Outside-The-Box: Jdeme ven z krabice.

10.04.2016 14:19
Od doby co jsem napsal poslední článek (nepočítaje samorecenzi Schoolloutu) uplynula značná doba, to už tak se mnou bývá. Ale rovnou k věci, za tu dobu jsem objevil (a vyblil) nějaké nové koncepty a ponořil se ještě hlouběji do světa absurdních, abstraktních a hraničních představ, jak já to miluju....

—————