Magda, †0 (Ekologická dieta, aneb úplné vyhladovění)

03.08.2014 23:48
CELÝ ČLÁNEK ZDE
 
Stručně: Máme tu další případ, dokazující že ne každý by měl mít děti, no koneckonců už je taky nemají. V Polsku v Brzezně (to je zase název) se narodila holčička, kterou její rodiče nenechali naočkovat, nepodstoupila ani jinou lékařskou péči a doktorku si nenechali vejít do domu. Jsou totiž členy sekty plné pošuků, New Age. Jediný, komu věřili, byl jistý léčitel který děvčátku naordinoval nějakou pochybnou ekologickou dietu. Asi to byla pěkně přísná dieta, protože děvčátko umřelo hlady.
 
Faggotry: Detaily uvedené pochybné diety neznám, ovšem z tohoto článku cituji: "Šestiměsíční miminko zemřelo ve své postýlce a zbyla z něj kostřička potažená kůží. Její otec jí sice zavolal záchranku, ale přítomní lékaři už jen konstatovali smrt. Podle patologa bylo miminko před smrtí dva týdny v kritickém stavu. "
 
Poučení na závěr: Copak nevíte že cpát už vegetariánskou nebo veganskou dietu malému dítěti z něj udělá idiotské nedochůdče (zeleninu)? 

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

(Vždycky) Buďte skeptik!

10.08.2014 17:36
Na rovinu, skeptici obvykle nebývají příliš oblíbení když se projeví nahlas. Znám to velmi dobře z vlastní zkušenosti, je to doslova za dobrotu na žebrotu (vyvést někoho z potenciálně nebezpečného omylu). Vím že když někdo začne vytahovat (dnes velmi moderní) autismus způsobený očkováním a já...

—————