Antonio Campos, †0 (PAP-IMI)

07.08.2014 01:16
PŮVODNÍ ČLÁNEK (JE ANGLICKY)
 
Překlad: Máme tu další případ rádoby zázračné mašinky, eletronické že-prý panacey. Matka v Los Angeles byla zoufalá. Její pětiměsíční synek trpěl vzácnou formou rakoviny, doktoři říkali že chemoterapie mu poskytuje největší naději na přežití, zhruba čtvrtinovou.
 
Natalia Camposová nemohla sledovat jak její synek, Antonio, trpí v bolestech během první léčby. Měla tu smůlu že našla kliniku alternativní terapie, která slibovala léčbu, bezbolestnou a to užitím záhadné mašinky nazvané PAP-IMI.
 
Dvakrát denně v Bio-Energy Services clinic, Campos, ležel Antonio když do jeho tumoru tenhle stroj pouštěl silné elektromagnetické vlny. Moc to nezabralo a Antonio tak nějak umřel.
 
Faggotry: Pán který za tím stojí se jmenuje Panos Pappas, profesor matematiky z Atén v řecku. Vytvořil ten stroječek a prodával ho doktorům v USA, kteří je používali ke zneužití důvěry pacientů. Nikdo si jich nevšiml, protože využili federální regulaci, která jim umožnila operovat v čestném systému v klinických studiích.
 
A ačkoliv se došlo na to že tento strojek nejnže nic neléčí, ale dokonce ubližuje, nikdo před ním nevaroval veřejnost. A v roce 2005 FDA zakázala jeho užití, ale stejně se objevilo pět států, kde ho dál používali, včetně Washingtonu. Jeli v tom psychologové, chiropraktici i lékaři.
 
Pappas tvrdí že jeho stroj je naprosto bezpečný a dokáže vyléčit rakovinu i AIDS, ale že svět není připraven na jeho pochopení, že přesahuje lidské znalosti.
 
Poučení na závěr: Kouzelné strojky, které nejsou v lidském povědomí nebo jsou v něm zapsány negativně, nefungují. Pokud si budete myslet že ano, rád vás sem přidám.

—————

Zpět


Co vy na to?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Základy myšlení

(Někdy) Buďte cynik!

11.08.2014 13:43
Každému kriticky smýšlejícímu jedinci se občas stane že narazí na jednoho nebo více rádoby osvícených nekritických pitomců či alternativních blbečků. Konverzace s takovými idioty může být velmi frustrující, když vám do hlavy tlačí fráze jako "já nejsem taková ovce jako ty" nebo "to je jenom tvůj...

—————